LOG HIER IN MET JE FACEBOOK ACCOUNT

04-11-2019 21:32 UUR Door: Redactie

'NEC B' wint met Wolters van Jong VVV


Jong NEC heeft maandagavond gewonnen van Jong VVV-Venlo: 1-0. Thomas Beekman zorgde zo’n tien minuten voor het einde voor het enige doelpunt van de wedstrijd.

 

Eerste elftalspelers Randy Wolters, Terry Lartey Sanniez, Cas Odenthal, Tom Overtoom, Job Schuurman, Souffian El Karouani en Niek Hoogveld speelden mee bij NEC. Paolo Sabak en Joey van den Berg ontbraken. Wolters kreeg in de eerste helft een kans, maar stuitte op keeper Delano van Crooij. Aan de andere kant redde Schuurman op een inzet van Aaron Bastiaans, die later naast schoot.

 

In de tweede helft kwamen beide teams dicht bij een treffer. Een poging van NEC werd van de lijn gehaald en uit de daaropvolgende corner belandde de bal op de lat. Aan de andere kant kreeg VVV de bal er tot drie keer toe niet in. De goal viel later alsnog voor NEC via middenvelder Beekman.

 

Jong NEC staat na zeven wedstrijden op de vierde plek in de beloftencompetitie B. De ploeg van trainer Ron de Groot heeft dertien punten verzameld.

 

Opstelling Jong NEC: Schuurman; Lartey Sanniez, Odenthal, Vogelzang, El Karouani; Hoogveld, Beekman, Overtoom; Theunissen, Kalentjev, Wolters.

 

Foto: Rob KoppersBEKIJK HET OVERIGE NIEUWS