LOG HIER IN MET JE FACEBOOK ACCOUNT

03-09-2019 18:45 UUR Door: Redactie

Ndayishimiye vindt stap naar Eredivisie verdiend: "Maar kan nog veel leren"


Mike Trésor Ndayishimiye is blij dat hij dit seizoen in de Eredivisie mag spelen. NEC verhuurde de aanvallende middenvelder annex vleugelspeler aan Willem II en de Tilburgers bedongen een optie tot koop.

 

"Het kwam heel erg laat rond, dus er waren wel even zorgen of het nog zou lukken", zei Ndayishimiye tegen Omroep Brabant. "Ik ben zeer tevreden dat het in orde is gekomen. Het was voor mij eigenlijk de eerste keer dat ik zo moest afwachten. Ik kon er verder niet veel aan doen, want het was iets tussen de clubs."

 

Zo komt Ndayishimiye voor het eerst uit in de Eredivisie. "Ik ben zeer blij dat ik me op dit podium kan laten zien. Ik ben nog heel jong en kan nog veel leren, maar ik ben blij dat Willem II me het vertrouwen geeft en ik hier de kans krijg. Ik heb de club ook al gevolgd, want ze meldden zich natuurlijk niet pas op de laatste dag. Het speelde al een tijdje. De club heeft een mooie visie waar ik me in kan vinden."

 

Een terechte vraag van de journalist van Omroep Brabant over het aantal speelminuten bij NEC, want Ndayishimiye was zeker niet altijd basisspeler in Nijmegen en gaat nu een niveau hoger spelen. "Ik denk dat het een grote stap is, maar ook een gepaste stap. Ik ben vorig seizoen goed geëindigd. In het begin speelde ik niet alles omdat ik later was aangesloten. Daarna heb ik mijn draai gevonden en heb ik goede wedstrijden gespeeld. Ik denk dat dit wel verdiend is."

 BEKIJK HET OVERIGE NIEUWS