LOG HIER IN MET JE FACEBOOK ACCOUNT

02-11-2019 12:06 UUR Door: Julian Paardekooper

Musaba aast op basisplaats: "Maar het team doet het goed"


NEC maakte vrijdagavond weer een goede beurt. Op bezoek bij koploper SC Cambuur verweerden de Nijmegenaren zich kranig en dat leverde de ploeg uiteindelijk een punt op. "Ik denk dat we tevreden mogen zijn. We hebben gestreden als team", vertelt Anthony Musaba na afloop.

 

"Cambuur is een goede ploeg. Ze hebben wel wat kansen gehad, maar wij waren ook gevaarlijk. Het is de koploper, maar daar hoeven we niet tegenop te kijken", aldus de vleugelspits. "Het was lang 0-0, we wilden hem winnen en dat kon ook, maar met een punt mogen we blij zijn. We staan er nog goed voor in de periode en moeten zorgen dat we tegen TOP Oss weer goed zijn."

 

Musaba viel uitstekend in en kreeg zelf ook enkele kansen op de 0-1. "Ik kapte de tegenstander goed uit, maar speelde de bal net iets te ver voor me uit. Daarna gleed ik uit." Na zijn goede invalbeurt tegen MVV en uitstekende wedstrijd tegen Excelsior met twee goals, kreeg Musaba donderdag weer te horen ernaast te staan. "Ik kan het wel begrijpen", aldus Musaba zelf.

 

"Het team doet het goed en dat is het belangrijkste. Ik probeer mijn taken zo goed mogelijk uit te voeren en dan is het laatste woord altijd aan de trainers. Met invalbeurten mag ik het ook laten zien en dat gaat lekker. Maar nogmaals: het team staat voorop en dat doet het op dit moment gewoon heel goed. Dat is het belangrijkste", is Musaba realistisch.

 

Foto: Rob Koppers

 BEKIJK HET OVERIGE NIEUWS