LOG HIER IN MET JE FACEBOOK ACCOUNT

09-09-2018 10:22 UUR Door: Redactie

Molenaar maakt excuses voor 'sla hem op zijn bek' tegen De Gier


Roda JC-trainer Robert Molenaar liet zich zaterdagavond even gaan in de wedstrijd tegen NEC. Toen het duel een kwartier onderweg was en de thuisploeg met 1-0 leidde, pakte NEC-trainer de bal in zijn handen terwijl Roda een ingooi kreeg.

Molenaar vond dat absoluut niet kunnen en riep tegen zijn speler: "Hé, sla hem op zijn bek." De microfoons van FOX Sports namen zijn uitspraak echter goed op. Later zei de coach ook nog dat De Gier 'met zijn poten van de bal moest afblijven'.

De Gier reageerde zondagochtend bij De Tafel van Kees. "Ja, dat zal naar mij gericht zijn geweest. Ik zei tijdens de wedstijd nog dat hij dat zelf maar moest komen doen, als hij dat vond. Maar in de rust kwam hij naar me toe en bood hij zijn excuses aan. Ik bood de bal gewoon aan omdat Roda een ingooi had."

Molenaar, die onder Alex Pastoor nog assistent was bij NEC en ooit op een training Sören Rieks naar zijn keel greep, deed er ook zijn zegje over. "Ik heb mijn excuses aangeboden. Dat was even het felle dat bij mij opkwam." Zijn linksback Jannes Vansteenkiste was volgens hem veel te beleefd: "Op zijn Belgisch, hè. Netjes vragen. Dat was in de tijd van Jack en mijzelf toch anders opgelost."

Foto: FOX SportsBEKIJK HET OVERIGE NIEUWS