LOG HIER IN MET JE FACEBOOK ACCOUNT

19-06-2019 18:22 UUR Door: Redactie

Mogelijk toch weer De Groot en Bogers: "Ik sluit het niet uit"


NEC begint over een week aan het nieuwe seizoen, maar heeft nog altijd geen trainer. Of misschien toch wel. De kans bestaat dat Ron de Groot, Adrie Bogers en Rogier Meijer komende woensdag weer op het trainingsveld staan.

 

De Groot werd afgelopen seizoen voor de zoveelste keer interim-trainer na het vertrek van Jack de Gier en pakte met assistenten Bogers en Meijer vijftien punten uit de eerste vijf duels. In de play-offs ging het echter mis. De Groot heeft altijd gezegd geen vaste hoofdtrainer te willen zijn, maar staat over een week misschien toch op het veld. "Ik sluit niets uit, dat zou een optie kunnen zijn", zegt algemeen directeur Wilco van Schaik tegen Omroep Gelderland.

 

"We kunnen in elk geval beginnen", vervolgt Van Schaik. "Zij zijn zeker een optie, ik sluit niets uit. Het geeft in elk geval wat rust. Tegelijkertijd hebben we ook een lijstje met externe kandidaten waar we mee praten. Nee, we hebben geen voorkeur. Ik verwacht binnen een paar dagen duidelijkheid." Naast De Groot en Bogers is een NEC onder 19-trainer Francois Gesthuizen in het bezit van de juiste papieren. Meijer begint komend seizoen aan de cursus UEFA PRO.

 

Foto: Rob KoppersBEKIJK HET OVERIGE NIEUWS