LOG HIER IN MET JE FACEBOOK ACCOUNT

12-05-2018 10:50 UUR Door: Redactie

Mission impossible voor Lijnders: "Snel scoren tegen Emmen"


NEC-trainer Pepijn Lijnders weet dat hij met zijn ploeg voor een haast onmogelijke opgave staat in de return tegen FC Emmen van zondag. De Nijmeegse formatie moet een 4-0 achterstand wegwerken terwijl er in Emmen vrijwel niets werd gecreëerd.

"We moeten een manier vinden waardoor we heel snel in de wedstrijd komen", zegt Lijnders tegen De Gelderlander. "Ik ga ervan uit dat het publiek erachter gaat staan als we snel voorkomen. We hebben de hulp van iedereen nodig."

"We hebben een wonder in effectiviteit nodig", vervolgt de oefenmeester. "We hebben bewezen dat we in een korte tijd veel doelpunten kunnen maken. Emmen heeft alleen een gelouterde ploeg met veel ervaring. De ploeg is fysiek beresterk."

Emmen zette NEC donderdag vakkundig aan de kant. "Het was één van de minste wedstrijden onder mijn leiding. Dat is het meest frustrerende. We verdienden absoluut niet meer. Het is niet zo makkelijk de overtuiging er nu in te krijgen. We hebben twee dagen ertussen en staan 4-0 achter. We willen het seizoen voor onszelf op een waardige manier afsluiten. Daar moeten we alles aan doen."

Foto: Rob KoppersBEKIJK HET OVERIGE NIEUWS