LOG HIER IN MET JE FACEBOOK ACCOUNT

21-04-2018 23:15 UUR

Luke, strijder!


Onlangs kregen wij al een bericht van Luke in onze inbox toen hij, pas opgenomen in het Prinses Maxima Centrum werd verrast met een gesigneerd NEC-shirt. Hieronder een update via zijn ouders Diane en Edwin:

 

Onze zoon Luke was enige tijd geleden al eens op ForzaNEC. Dat was aan het begin van zijn opname- en behandelingstraject in het Prinses Máxima Centrum te Utrecht.


Nu we al de nodige weken verder zijn, en het zoals het er nu naar uitziet de goede kant opgaat, kon hij vrijdagavond eindelijk weer eens aanwezig zijn bij een wedstrijd van NEC. 'We're gonna win' krijgt dan ineens meerdere betekenissen.

 

Voor ons een bijzondere avond. Niet alleen omdat NEC won, maar als ultieme beloning ontving Luke een persoonlijk spandoek van de supportersvereniging. Het spandoek getiteld 'Luke, strijder' geeft exact weer hoe hij zich met zijn pas 16 jaar in dit traject heeft gehouden en de strijd die Luke levert.

 

Wij willen het bestuur van SV NEC en de maker van dit spandoek (Legio Noviomagum, red.) uit de grond van ons hart bedanken. De moeite die jullie nemen voor onze zoon Luke geeft hem tevens een boost om door te knokken. Het is bijzonder mooi om te zien dat het Rood, Groen en Zwart veel verder reikt dan alleen op het veld.

 

Diane en Edwin van den Boogaard
BEKIJK HET OVERIGE NIEUWS