LOG HIER IN MET JE FACEBOOK ACCOUNT

10-05-2018 16:45 UUR Door: Joram Janssen

Lijnders: "Zo kunnen wij niet naar de Eredivisie"


Pepijn Lijnders zag zijn team donderdagmiddag met 4-0 verliezen van FC Emmen en heeft zo nog een zeer kleine kans op promotie naar de Eredivisie. Voor de camera van FOX Sports reageerde Lijnders verslagen. Toch wil hij niet opgeven.


"Niets is onmogelijk, maar iedereen zit er doorheen. We moeten de vinger op de zere plek leggen. We starten zo slecht. Bij twee corners staan en dekken we totaal verkeerd. De eerste tien minuten win je geen enkel duel. Zo kunnen wij niet naar de Eredivisie, zo eerlijk moet je zijn", is Lijnders realistisch.


Na de rust greep Lijnders in door Achahbar en Braken te wisselen, maar het veranderde weinig. "In de tweede helft loop je dan echt achter de feiten aan. Met 3-2 ga je toch anders de return in. Dit doet pijn. We hebben al zoveel tikken gehad,  maar we spelen over twee dagen weer. Dan moeten we er weer staan. Er zijn gekkere dingen gebeurd, maar het wordt een hels karwei. Dan zal het uit een andere hoek moeten komen. Op deze manier wordt het hem niet."


De spelers en staf kunnen een heftige ontvangst van supporters verwachten bij aankomst voor het Goffertstadion. "Dat is al het hele seizoen. In het begin toen ik er nog niet was, in februari toen ik er net was en nu ook. Naar het einde toe wordt het extremer. Ik begrijp dat ze teleurgesteld zijn. Het lost niet direct iets op, maar ik snap de woede. Dat is elke keer als we uit verliezen. Daar moeten we elke keer mee omgaan, want we moeten elke keer de groep oplappen."

 

Lees ook: Golla: "Ik denk dat iedereen nog gelooft"

 

Foto: Rob Koppers

 BEKIJK HET OVERIGE NIEUWS