LOG HIER IN MET JE FACEBOOK ACCOUNT

18-06-2019 13:00 UUR Door: Redactie

KlokGroep nieuwe hoofdsponsor NEC


NEC heeft een nieuwe hoofdsponsor gevonden. De Nijmeegse club ruilt transportbedrijf De Klok Logistics in voor bouwbedrijf KlokGroep, dat de komende twee seizoenen met een optie voor nog een jaar op het shirt staat. Dat is dinsdagmiddag bekendgemaakt tijdens een persconferentie in ‘woonbelevingscentrum Liv’, dat een initiatief is van KlokGroep.

 

Algemeen directeur Wilco van Schaik gaf eerder al tegen ForzaNEC aan dat niet zeker was of De Klok door zou gaan als hoofdsponsor. Het bedrijf was wel enthousiast over NEC, maar kon ook door als official partner. Nu neemt KlokGroep het over.

 

NEC moest vorig seizoen halsoverkop op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor nadat EnergieFlex gedurende het seizoen failliet was verklaard. De Klok wierp zich op als tijdelijke vervanger tot het einde van het seizoen.

 

KlokGroep is geen klein bedrijf. Moederbedrijf KlokHolding sloot 2018 af met een omzet van liefst 225 miljoen euro en een netto resultaat van 10,2 miljoen euro. KlokGroep verhuisde in 2016 van Druten naar Nijmegen, waar het kantoor aan de Kanaalstraat staat.

 

De Klok Logistics heeft de samenwerking met NEC verlengd en blijft aan als partner van de club.BEKIJK HET OVERIGE NIEUWS