LOG HIER IN MET JE FACEBOOK ACCOUNT

09-04-2019 15:45 UUR Door: Redactie

Jong NEC verliest eerste wedstrijd zonder De Groot


Jong NEC heeft dinsdagmiddag verloren van Jong Heracles Almelo: 1-3. Het was voor de Nijmeegse beloften de eerste wedstrijd zonder trainer Ron de Groot, die vorige week werd doorgeschoven naar het eerste elftal na het vertrek van Jack de Gier. Wilfried Brookhuis neemt de taken van De Groot voor de rest van het seizoen waar.

 

Bij Jong NEC speelden enkele spelers van het eerste elftal mee: Oliver Zelenika, Niek Hoogveld, Paolo Sabak en Ole Romeny. Aan de kant van Jong Heracles ook bekende namen, bijvoorbeeld Wout Droste, Dabney dos Santos, Jesper Drost en Silvester van der Water. Laatstgenoemde opende na een half uur de score met een rake kopbal.

 

De openingstreffer betekende ook de ruststand. Jong Heracles liep in de tweede helft uit. Mats Knoester zorgde met een kopbal uit een corner voor 0-2 en Drost zorgde later voor 0-3. De eretreffer van Nijmeegse kant kwam van Brian Campman.

 

Jong NEC zakt door de nederlaag een plek en staat nu vierde met elf punten, al is de competitie wel wat scheef. Jong PEC Zwolle staat bijvoorbeeld vijfde met negen punten, maar heeft ook pas vijf duels gespeeld. NEC staat al op zeven wedstrijden.

 

Opstelling Jong NEC: Zelenika; Hoogveld, Smulder, Van Zutphen, Spierings; Campman, Sabak, Elkarouani; El Haddouti, Achahbar, Romeny.BEKIJK HET OVERIGE NIEUWS