LOG HIER IN MET JE FACEBOOK ACCOUNT

13-03-2018 15:50 UUR Door: Redactie

Jong NEC onderuit tegen half Eredivisie-elftal van Heracles


Jong NEC heeft dinsdag voor de derde keer op rij verloren in de beloftencompetitie A. Jong Heracles Almelo won op eigen veld met 1-0.

Heracles startte met een behoorlijk sterk team met onder anderen Dario van den Buijs, Bart van Hintum, Lerin Duarte, Paul Gladon en Brahim Darri. Een andere eerste elftalspeler, Reuven Niemeijer, opende in de eerste helft de score. Darri miste daarna een grote kans op 0-2.

Vlak na rust werd het weer bijna 0-2 via Van Hintum, maar zijn schot werd gestopt. Aan de andere kant redde Heracles-keeper Michael Brouwer op een kopbal van Rick Wouters. Brouwer trad in de slotfase opnieuw reddend op. Uiteindelijk werd er niet meer gescoord.


Jong NEC verloor de afgelopen twee duels al van RKC en SC Heerenveen en staat nog altijd derde in de competitie. Nummer twee SC Cambuur liep niet uit, want Feyenoord won thuis met 6-0 van de Friezen.


Opstelling Jong NEC
: Ardts; Heinloth (60. Spierings), Van de Pavert, Hoogveld, Wouters; Bikel (70. Owobowale), Den Heijer, Jansen (60. Smulder); Haouat, Bakker, Schuurman.

Opstelling Jong Heracles Almelo: Brouwer; Van de Berg, Van den Buijs (60. Kwidama), Van Hintum; Duarte, Niemeijer, Osman; Erkilinc (75. El Bachir); Navratil, Gladon, Darri (90. Cherinho Griffith).


 Foto: Rob KoppersBEKIJK HET OVERIGE NIEUWS