LOG HIER IN MET JE FACEBOOK ACCOUNT

17-03-2018 17:00 UUR Door: Julian Paardekooper

Jeugdacademie: Alleen oudste jeugd in actie


Ook vandaag was er vanwege de weersomstandigheden weinig te beleven op de Nederlandse velden. Namens NEC kwam alleen O17 in actie, en met succes.

 

De formatie van Francois Gesthuizen won namelijk met 1-0 van hekkensluiter Sparta Rotterdam. Teije Leenders wist binnen het half uur de score te openen en bleek later ook de matchwinner. Hierdoor is NEC twee plekken omhoog geklommen en stormt het de top 3 binnen, weliswaar met een aantal duels meer achter de rug dan de concurrentie.

 

Vrije zaterdag

Voor O19-1 stond er op voorhand al niets op het programma, zij hadden de wedstrijd tegen AZ, die voor vandaag gepland stond, al in een eerder stadium afgewerkt. O15 en O13 zouden vandaag allebei de reis naar Rotterdam maken, maar daar viel te veel sneeuw. Zowel Feyenoord als Sparta besloten de wedstrijd af te lasten.

 

Schaduwteams niet opgewassen tegen Zeeburgia

NEC O17-2 ging op bezoek bij Zeeburgia, maar keerde helaas met lage handen terug. De thuisploeg was met 2-1 te sterk. Ook een leeftijdscategorie hoger vond dit affiche plaats, maar dan andersom. O19-2 ontving op de Eendracht Zeeburgia O19-1, maar ook dit team bleef met lege handen achter. De Amsterdammers keerden met een 1-3 overwinning op zak terug naar de hoofdstad.

 

Foto: Rob Koppers

 

 BEKIJK HET OVERIGE NIEUWS