LOG HIER IN MET JE FACEBOOK ACCOUNT

05-12-2019 20:09 UUR Door: Redactie

Jansen alweer terug uit Iran: "Het was echt bizar"


Oud-NEC-speler Kevin Jansen is weer transfervrij. Zijn contract bij zijn club in Iran - Gol Gohar FC - is ontbonden en momenteel houdt hij zijn conditie op peil bij derdedivisionist BVV Barendrecht.


De 27-jarige middenvelder vertelt in de podcast WereldPod waarom zijn avontuur in Iran niet is geworden wat hij ervan had verwacht. “In het begin ging alles prima, maar na een tijdje veranderde dat. Dan zat ik bij een wedstrijdbespreking zonder dat ik er een woord van verstond. Of dan stond ik op het vliegveld en had ik geen idee waar ik heen moest.” 


Jansen, die 26 wedstrijden voor NEC speelde, vertrok in januari 2019 naar SC Cambuur en maakte in de zomer de overstap naar het Midden-Oosten. “In de grote steden kan je daar in principe goed leven. Toch was het soms ook echt bizar hoor. Zeker hoe spelers daar met elkaar omgaan. Ik heb daar vier vechtpartijen meegemaakt tussen teamgenoten. Vier keer was het dezelfde gozer. Dat was niet best.” 


Eenmaal terug in Nederland houdt de oud-NEC’er zijn conditie op peil in Barendrecht. In de winterstop hoopt de Rotterdammer een nieuwe club te vinden. “Er lopen wel wat dingen in het buitenland, maar het is vroeg dus het is nog niet concreet.”

 

Foto: Rob KoppersBEKIJK HET OVERIGE NIEUWS