LOG HIER IN MET JE FACEBOOK ACCOUNT

18-07-2018 10:58 UUR Door: Redactie

FOX Sports gaat meer Eerste Divisie-duels live uitzenden


FOX Sports gaat het aanbod aan live-wedstrijden in de Eerste Divisie in het nieuwe seizoen uitbreiden. Het schakelkanaal dat normaal gesproken op vrijdag op kanaal 1 te zien was, gaat naar het (gratis) open net van FOX op kanaal 11 of 14. Hierdoor is er op de betaalde zenders meer ruimte voor live-wedstrijden.

Na het schakelkanaal op vrijdag volgen de samenvattingen van alle Eerste Divisie-duels op het open kanaal. Vaak was er afgelopen seizoen op de drie Nederlandse Fox-zenders 1 Eredivisie-duel, het schakelkanaal en een live wedstrijd uit de Eerste Divisie. Nu is er dus ruimte voor twee live-wedstrijden uit de Eerste Divisie. FOX neemt de rechten over van Veronica. Op die zender zullen de samenvattingen dus niet meer te zien zijn.

Omdat er ook vaak op maandag wordt gespeeld in de Eerste Divisie zendt FOX in het nieuwe seizoen één duel op die dag live uit. Naast de uitbreiding van het aanbod in de Eerste Divisie komen er ook meer live-duels van de KNVB-beker.Foto: Rob KoppersBEKIJK HET OVERIGE NIEUWS