LOG HIER IN MET JE FACEBOOK ACCOUNT

17-10-2019 12:48 UUR

De Opstelling: veel veranderingen bij NEC voor Jong PSV-thuis


Er staat flink wat te gebeuren bij NEC voor de thuiswedstrijd van vrijdag tegen Jong PSV. Er worden drie wijzigingen verwacht in de opstelling, zo bleek woensdag uit de tactische training voor het duel. Aanvoerder Rens van Eijden staat voor het eerst sinds 13 januari in de basis.

 

De verdediger deed tijdens de interlandperiode al negentig minuten mee in de oefenwedstrijd tegen RC Genk (3-1 nederlaag) en viel daarvoor in tegen NAC Breda (1-0 nederlaag). Van Eijden neemt tegen Jong PSV de plek van Frank Sturing in en vormt met Josef Kvida het centrum. Bart van Rooij, die maandag nog speelde met Oranje onder 19, en Bas Kuipers zijn waarschijnlijk opnieuw de backs.

 

Jellert van Landschoot keert waarschijnlijk ook terug in de basis en dat betekent dat Etien Velikonja naar de bank verhuist. De Belg viel tegen NAC al in voor de Sloveen, wat betekende dat Zian Flemming in de spits kwam te staan. Dat lijkt ook tegen Jong PSV te gaan gebeuren. Anthony Musaba verliest waarschijnlijk ook zijn plek. Niet aan Randy Wolters, maar aan Ole Romeny.

 

Vermoedelijke opstelling: Branderhorst; Van Rooij, Van Eijden, Kvida, Kuipers; Van de Looi, Van Landschoot, Dijkstra; Okita, Flemming, Romeny.

 

Foto: Rob Koppers

 BEKIJK HET OVERIGE NIEUWS