LOG HIER IN MET JE FACEBOOK ACCOUNT

04-10-2018 13:30 UUR Door: Joram Janssen

De Opstelling: Dijkstra terug, Van Duin keept


Mart Dijkstra keert vrijdag terug in de basis als NEC het opneemt tegen Almere City FC. Marco van Duin gaat keepen en aanvoerder Rens van Eijden is weer inzetbaar.

Onder de lat is Van Duin de vervanger van Norbert Alblas, die een knieblessure opliep tegen Go Ahead Eagles. Van Duin kwam er in die wedstrijd ook al in voor Alblas. Achterin is Van Eijden weer fit, maar het is nog de vraag of de aanvoerder ook terugkeert in de basis. Terry Lartey Sanniez is onzeker vanwege een schoudersblessure. Guus Joppen neemt mogelijk zijn plek in.

Op het middenveld keert Dijkstra terug als vervanger van de geblesseerde Joey van den Berg. Hij vormt samen met Anass Achahbar en Tom Overtoom de middenlinie. Voorin zullen er waarschijnlijk geen wijzigingen worden doorgevoerd. Dat betekent dat spits Sven Braken opnieuw wordt geflankeerd door Jonathan Okita en Brahim Darri.

Vermoedelijke opstelling NEC: Van Duin; Joppen, Bossaerts, Kvida, Labylle; Dijkstra, Achahbar, Overtoom; Okita, Braken, Darri.Foto: Rob KoppersBEKIJK HET OVERIGE NIEUWS