LOG HIER IN MET JE FACEBOOK ACCOUNT

18-08-2019 12:43 UUR Door: Redactie

De Opstelling: Van de Looi start, Braken terug in de basis


Tom van de Looi begint maandag waarschijnlijk meteen in de basis bij NEC, dat op bezoek gaat bij Jong Ajax en hoopt de eerste drie punten van het seizoen te pakken. Volgens Omroep Gelderland keert Sven Braken terug bij de eerste elf in plaats van Ole Romeny.

 

Braken begon in de eerste wedstrijd tegen FC Eindhoven (1-2) nog op de bank en viel in de tweede helft in voor Romeny. Kort daarna kregen de Eindhovenaren de strafschop die 1-2 betekende. Tegen Jong Ajax wordt Braken waarschijnlijk geflankeerd door Anthony Musaba en Jonathan Okita, al is laatstgenoemde een twijfelgeval.

 

Dat geldt ook voor Tom Overtoom en Mart Dijkstra. Dijkstra ontbrak tegen Eindhoven, maar traint nu weer mee. Overtoom stond in de basis, maar maakte geen beste indruk. Waarschijnlijk start mede daardoor Van de Looi op zijn plek. Achterin geen wijzigingen, dat betekent dat Cas Odenthal en Josef Kvida het centrum vormen. Rens van Eijden traint weer mee, maar is nog niet wedstrijdfit.

 

Vermoedelijke opstelling: Branderhorst; Lartey Sanniez, Odenthal, Kvida, Kuipers; Van de Looi, Ndayishimiye, Van Landschoot; Musaba, Braken, Okita.

 

Foto: Rob Koppers

 BEKIJK HET OVERIGE NIEUWS