LOG HIER IN MET JE FACEBOOK ACCOUNT

18-10-2018 11:46 UUR Door: Julian Paardekooper

De Opstelling: problemen in verdediging bij NEC


NEC-trainer Jack de Gier moet achterin puzzelen voor de uitwedstrijd tegen Telstar van vrijdag. Aanvoerder Rens van Eijden en Mathias Bossaerts zullen niet in actie komen.

Van Eijden kampt met pijntjes, terwijl Bossaerts nog niet hersteld is van de knieblessure die hij afgelopen vrijdag opliep tegen FC Eindhoven. Het tweetal trainde donderdag niet mee. De verwachting is dat Robin Buwalda samen met Josef Kvida het centrum zal vormen.

Op het middenveld heeft De Gier een keuze extra. Joey van den Berg is weer inzetbaar nadat hij twee duels miste vanwege een blessure aan zijn lies. Vermoedelijke begint hij tegen Telstar weer in de basis, maar de vraag is ten koste van wie dat zal gaan.

Voorin lijken Jonathan Okita en Sven Braken zeker van hun plek. Ole Romeny speelde afgelopen dinsdag nog mee met Oranje onder 19 en begint vermoedelijk tegen Telstar op de bank. Brahim Darri start mogelijk, maar De Gier kan er ook voor kiezen om Achahbar opnieuw op de vleugel te zetten en Mart Dijkstra als extra middenvelder op te stellen.

Vermoedelijke opstelling: Van Duin; Joppen, Buwalda, Kvida, Labylle; Dijkstra, Overtoom, Van den Berg; Okita, Braken, Achahbar.

Foto: Rob KoppersBEKIJK HET OVERIGE NIEUWS