LOG HIER IN MET JE FACEBOOK ACCOUNT

31-10-2019 11:13 UUR Door: Redactie

De Opstelling: Kvida lijkt Cambuur-uit niet te gaan halen


Het lijkt erop dat NEC het vrijdagavond op bezoek bij koploper SC Cambuur moet stellen zonder Josef Kvida. De Tsjechische verdediger viel dinsdag in het bekerduel met Excelsior al in de eerste helft uit met een blessure en liet zich donderdag pas later zien op de afsluitende training.

 

De logische vervanger van Kvida zou Frank Sturing zijn. Hij stond dinsdag tegen Excelsior in de basis en speelde na het uitvallen van de Tsjech samen met aanvoerder Rens van Eijden, die sowieso terugkeert in de basis. Dat geldt ook voor Bart van Rooij.

 

Op het middenveld zijn Tom van de Looi en Mart Dijkstra hersteld. Dat gaat ten koste van Tom Overtoom en Etien Velikonja. De trainers kiezen er weer voor om Zian Flemming in de spits te zetten en Jellert van Landschoot op 10. Afgaande op de laatste training lijkt het er ook op dat Ole Romeny Anthony Musaba weer vervangt, ondanks twee goals van laatstgenoemde tegen Excelsior.

 

Vermoedelijke opstelling: Branderhorst; Van Rooij, Van Eijden, Sturing, Kuipers; Van de Looi, Van Landschoot, Dijkstra; Okita, Flemming, Romeny.

 

Foto: Rob Koppers

 BEKIJK HET OVERIGE NIEUWS