LOG HIER IN MET JE FACEBOOK ACCOUNT

12-09-2019 12:40 UUR Door: Redactie

De Opstelling: Flemming en Velikonja nog op de bank


NEC begint vrijdagavond waarschijnlijk ongewijzigd aan de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch. De club trok twee weken geleden Zian Flemming en Etien Velikonja aan, maar zij zitten waarschijnlijk nog op de bank.

 

Trainer François Gesthuizen gaf meerdere keren aan behoefte te hebben aan een echte 10, het liefst een die ook veel scoort. Flemming vult die vacature dit seizoen in. Hij maakte vorige week al zijn officieuze debuut tijdens de oefenwedstrijd tegen FC Utrecht (5-1). Ook Velikonja deed toen mee. Beide spelers zijn fit en zouden vrijdag kunnen starten.

 

Achterin verandert er tegen Den Bosch niets. Het middenveld bestaat nog altijd uit Mart Dijkstra, Tom van de Looi en Jellert van Landschoot. Mocht Flemming toch starten, gaat dat waarschijnlijk ten koste van Dijkstra. Voorin geldt dat voor Ole Romeny als de trainers kiezen voor Velikonja. Op de vleugels staan Anthony Musaba en Randy Wolters.

 

Vermoedelijke opstelling: Branderhorst; Lartey Sanniez, Odenthal, Kvida, Kuipers; Van de Looi, Van Landschoot, Dijkstra; Musaba, Romeny, Wolters.

 

Foto: Rob Koppers

 BEKIJK HET OVERIGE NIEUWS