LOG HIER IN MET JE FACEBOOK ACCOUNT

15-06-2019 13:32 UUR

De Gier nieuwe trainer Go Ahead Eagles


Jack de Gier heeft een nieuwe baan. De vijftigjarige oefenmeester gaat na zijn ontslag bij NEC aan de slag bij Go Ahead Eagles. Hij tekent in Deventer een contract voor één seizoen.

 

“Als trainer ga je aan het begin van je loopbaan een globale planning maken”, vertelt De Gier op de clubsite. “Waar zie je jezelf ooit trainer zijn? Go Ahead Eagles was zeker een van de clubs die ik opschreef. Ik was dan ook blij toen er onlangs een belletje uit de Vetkampstraat kwam, met het verzoek om eens te gaan praten.”

 

De Gier kwam vorig seizoen met hoge verwachtingen binnen bij NEC, maar het avontuur liep uit in een deceptie. “Een leerzaam jaar. Natuurlijk ga je naderhand evalueren, om er als trainer beter uit te komen. Ik ben vooral gebrand om komend seizoen te laten zien dat NEC een incident was en Almere City FC geen toeval, als je begrijpt wat ik bedoel.”

 

Naast De Gier stonden meerdere trainers op het lijstje van Go Ahead, waaronder Jurgen Streppel en Andries Ulderink. Streppel staat ook in de belangstelling van NEC, dat nog altijd geen vervanger heeft gevonden voor De Gier.

 

Foto: Rob KoppersBEKIJK HET OVERIGE NIEUWS