LOG HIER IN MET JE FACEBOOK ACCOUNT

08-02-2019 22:54 UUR Door: Redactie

De Gier baalt: "Had het gevoel dat we hem konden pakken"


Het scheelde niet veel of NEC had het duel met Cambuur winnend afgesloten. In de laatste minuut raakten de Nijmegenaren nog de paal. Trainer Jack de Gier zag in de tweede helft een strijdbaar NEC, maar benadrukt ook dat dit soort wedstrijden gewonnen moeten worden.


,,Hard werken wordt altijd beloond”, zei De Gier tegenover de camera van FOX Sports. ,,Dat is bij ons in de tweede helft gebeurd. Ik heb in de rust gezegd dat we slimmer moesten voetballen om kansen te creëren. We hadden de tweede helft wind tegen en dan blijft die bal toch ergens hangen. Toch vond ik onze beste fase het kwartier na rust. Daardoor zag ik dat we wakker waren, maar daarna moet je doordrukken.”

 

In de slotfase kopte Okita nog bijna de winnende treffer binnen. De Gier realiseert zich het belang van die momenten maar al te goed. ,,In de wedstrijden tegen Telstar en Oss kregen we vergelijkbare kansen in de laatste minuut. Die moet je maken om drie punten te pakken en dan maak je de stap. Het vertrouwen krijgt dan een boost, want drie punten is altijd het beste medicijn. We gaan hier in ieder geval houvast aan pakken. Volgende week hebben we een geweldige wedstrijd bij Go Ahead Eagles en daar moeten we knallen.”

 

Foto: Rob Koppers

 BEKIJK HET OVERIGE NIEUWS