LOG HIER IN MET JE FACEBOOK ACCOUNT

15-01-2019 13:23 UUR Door: Redactie

De Gier bezorgt zichzelf nieuwe puzzel voor duel met Telstar


Het gaat NEC-trainer Jack de Gier weer niet lukken om een keer met dezelfde elf als de wedstrijd ervoor te beginnen. De oefenmeester zette Brahim Darri en Anass Achahbar uit zijn selectie, waardoor het duo in ieder geval het duel met Telstar zal missen.

 

Achahbar en Darri behoren in principe tot de vaste basiself van De Gier. Beide spelers deden tijdens het trainingskamp mee in de oefenwedstrijden. Darri samen met Jonathan Okita op de vleugel en Achahbar zowel op 10 als in de spits. Tegen Hannover 96 deed Achahbar zelfs 90 minuten mee.

 

De vraag is nu hoe De Gier de twee gaten gaat opvullen voor de wedstrijd tegen Telstar. Hij zou kunnen starten zoals hij dat zondag deed in de tweede helft tegen FC Eindhoven, met Ole Romeny op 10 en Mike Trésor Ndayishimiye op de vleugel.

 

Een andere optie is om Romeny als linksbuiten op te stellen, Tom Overtoom naar 10 te verplaatsen en Mart Dijkstra als extra middenvelder in te brengen. Paolo Sabak zit vrijdag de laatste wedstrijd van zijn schorsing uit en Randy Wolters is nog niet fit genoeg om mee te doen.

 

 

Foto: Rob KoppersBEKIJK HET OVERIGE NIEUWS