LOG HIER IN MET JE FACEBOOK ACCOUNT

06-01-2019 12:11 UUR Door: Redactie

Cambuur neemt verbannen Jansen over van NEC


Kevin Jansen zet zijn loopbaan voort bij SC Cambuur. De Friezen nemen de 26-jarige middenvelder over van NEC, waar hij op een zijspoor was geraakt. Jansen tekent bij Cambuur een contract voor de rest van het seizoen.

 

Algemeen directeur Wilco van Schaik op de clubsite: "Het vertrek van Kevin is zowel voor hem als voor ons de beste oplossing. Kevin kan zijn carrière in Leeuwarden weer van een nieuwe impuls voorzien en voor ons zorgt zijn vertrek voor wat meer budgettaire ruimte in deze transferwindow. Wij wensen Kevin veel succes bij SC Cambuur en danken hem voor zijn inzet bij NEC."

 

Jansen behoorde niet tot de selectie voor het trainingskamp in Spanje. Trainer Jack de Gier zette hem eerder dit seizoen terug naar Jong NEC na kritische uitspraken van Jansen over zijn rol bij de club. Hij vond af en toe mogen opdraven niet prettig en hoopte op meer speelminuten.

 

Toenmalig technisch directeur Remco Oversier haalde Jansen als een van zijn eerste nieuwelingen in de zomer van 2017 naar Nijmegen. De middenvelder kwam over van ADO Den Haag en herstelde nog van een zware knieblessure, maar kon nooit overtuigen bij NEC.

 

Foto: Rob KoppersBEKIJK HET OVERIGE NIEUWS