LOG HIER IN MET JE FACEBOOK ACCOUNT

09-01-2018 21:16 UUR Door: Redactie

Buwalda wil confrontatie met NEC niet groter maken dan het is


Robin Buwalda werd met ingang van vorige week voor de rest van het seizoen verhuurd aan Go Ahead Eagles. En dan zul je altijd zien dat de eerste wedstrijd in het rood-geel uitgerekend in De Goffert is.

 

"Ik heb er vooral heel erg veel zin in om te laten zien wat ik allemaal kan. Het is natuurlijk best apart om straks in een officieel duel tegenover jongens te staan die vorige maand nog mijn ploeggenoten waren. Maar groter dan dat moeten we het ook weer niet maken. Al is het spelletje van over en weer appen met een aantal NEC-spelers inmiddels wel al begonnen, haha.”, zegt de verdediger op de clubwebsite van Go Ahead Eagles.

 

“Dat we uiteindelijk zijn gedegradeerd met NEC, had niemand verwacht en niemand zien aankomen”, vervolgt Buwalda. “Maar het is helaas wel gebeurd, waardoor iedereen in Nijmegen de knop moest omzetten voor het spelen van wedstrijden in de Jupiler League. Ondanks de degradatie heb ik persoonlijk een redelijk goed seizoen beleefd in de Eredivisie. Ik heb aardig wat duels mee mogen doen, ook tegen de grotere Eredivisieclubs. Maar mede door een knieblessure kon ik dit seizoen bij NEC niet rekenen op een basisplaats.”

 

NEC-Go Ahead Eagles trapt aanstaande vrijdag af om 20:00 en staat onder leiding van Christiaan Bax.

 

Foto: Rob Koppers

 

 

 BEKIJK HET OVERIGE NIEUWS