LOG HIER IN MET JE FACEBOOK ACCOUNT

19-10-2018 22:32 UUR Door: Redactie

Braken scoort weer en ontvangt bonus: "Elkaar scherp houden"


Sven Braken was vrijdagavond de gevierde man aan Nijmeegse zijde. De spits scoorde twee maal en die treffers waren welkom. "Want ik stond alweer een tijdje droog", vertelde de spits na afloop van het duel met Telstar, dat eindigde in 0-3.

 

Gisteren kwam Randy Wolters de Limburger al tegen in de supermarkt en besloot om er een flinke bonus op te zetten als Braken zou scoren. "We moeten elkaar toch een beetje scherp houden", zei Wolters, die inmiddels zijn krukken kwijt is en hard aan het revalideren is tegenover FOX Sports. Sven Braken vulde hem aan. "Dit doen we wel vaker, elkaar prikkelen. Randy is een topgast, echt een sfeermaker. Het is alleen maar mooi dat hij er nu bij is."

 

 

NEC pakte slechts een punt uit de laatste drie duels en dus was een overwinning welkom. "Bij de penalty nam ik mijn verantwoordelijkheid. Anass Achahbar was al naar de kant en dus nam ik de penalty. De keeper had mijn strafschop in de beker tegen Excelsior gezien, denk ik, want hij dook naar zijn linkerhoek. Ik dacht: ik schiet ’m gewoon door het midden", vertelt Braken tegenover De Gelderlander.

 

"Bij de tweede goal zag Guus Joppen goed waar ik de bal wilde hebben. Een intikker? Dat vind ik niet. Dit zijn moeilijke kansen. En ik schoot ook nog met mijn chocoladebeen.” Guus Joppen kreeg overigens wel een behoorlijke intikker voor zijn voeten...

 

 

Foto: Orange PicturesBEKIJK HET OVERIGE NIEUWS