LOG HIER IN MET JE FACEBOOK ACCOUNT

11-04-2018 14:30 UUR Door: Sander Janssen

Braken: "Nog vier keer winnen, dan zijn we er"


De drukte houdt aan voor NEC. De Nijmegenaren speelden al twee weken achter elkaar op maandag en vrijdag en door het overspelen van Jong Ajax - NEC komt er nog een dubbele week bij. Sven Braken geniet van al de vele wedstrijden.

"Engelse weken. Dat is alleen maar lekker, veel wedstrijden in korte tijd", zei hij tegen ForzaNEC. "We hebben een goed gevoel overgehouden aan de wedstrijd van maandag. We hebben het zelf in de hand. Als we vier keer winnen, dan zijn we er."

Braken ging maandag tegen FC Oss voorop in de strijd, al lukte zeker niet altijd alles bij de spits. "Ik probeer altijd hard te werken, nu viel dat misschien meer op. Dan gaat er ook weleens iets mis. We hebben maandag geen feest gevierd of iets dergelijks, dat komt later pas. Er zijn nog vier wedstrijden, aan het einde van de rit kunnen hopelijk een mooi feest bouwen."

Braken staat nu al enkele wedstrijden in de spits met Anass Achahbar achter zich. "Dat bevalt goed. Op trainingen vonden we elkaar vaker al, nu ook op vrijdag en maandag. Dat moet ook nog groeien, maar dat komt wel goed. We zijn concurrenten, maar zo zie ik het niet. Ik geniet ook als hij een doelpunt maakt. Alles voor het team."

Lees ook:
Voorbeschouwing: NEC kan uitkater wegspoelen in Helmond
Verdonk op scherp: "Maar ik ga me niet inhouden"BEKIJK HET OVERIGE NIEUWS