LOG HIER IN MET JE FACEBOOK ACCOUNT

07-01-2018 15:00 UUR Door: Trainingskamp-redactie

Alles over het trainingskamp van NEC


NEC verblijft tussen 2 en 7 januari in het Spaanse Estepona en ForzaNEC reist samen met RN7 achter de selectie en staf aan. We houden je het hele trainingskamp op de hoogte van alle gebeurtenissen. Op deze pagina vind je alle artikelen, video's en foto's terug.

 

Zondag 7 januari, 15:00

Het zit erop

De selectie is omstreeks 15:00 geland op Schiphol en daarmee is het trainingskamp van NEC ten einde. Lees het blog gerust nog een aantal keer door, wellicht heb je een aantal interviews gemist.

 

Zaterdag 6 januari, 23:30

Interviews met Lijnders en Kadioglu

Na afloop van de wedstrijd tegen Eintracht Braunschweig sprak RN7 met Ferdi Kadioglu en trainer Pepijn Lijnders. De gesprekken zijn hier terug te zien.

 

Zaterdag 6 januari, 23:00

ForzaNEC.nl in gesprek met Club van 19

Een aantal leden van de club van 19, die al 19 jaar het trainingskamp van NEC mogelijk maken, heeft dit jaar ook de reis van ForzaNEC.nl en RN7 mede gefinancierd. We vroegen hen onder anderen waarom dit zo belangrijk is voor de club. Lees het gesprek hier.

 

Zaterdag 6 januari, 17:47

NEC verslaat Eintracht Braunschweig

NEC heeft zaterdag met ruime cijfers gewonnen van Eintracht Braunschweig. Vooral in de eerste helft denderden de Nijmegenaren eroverheen. Lees hier het verslag van de wedstrijd.

 

Zaterdag 6 januari, 11:00

Interview Dijkstra

We spraken naast Janio Bikel ook met aanvoerder Mart Dijkstra. Lees het interview hier.


Zaterdag 6 januari, 10:06

Reacties + wedstrijdbeelden Quick Boys

Terwijl de selectie een strandwandeling maakt, gooiden wij de beelden van de wedstrijd tegen Quick Boys en de interviews met Paes en Achahbar online.

 

 

Vrijdag 5 januari, 23:00

Interview Janio Bikel

ForzaNEC sprak met Janio Bikel over zijn niet al te rooskleurige situatie bij NEC, maar hij wil maar een ding: kampioen worden. "De trainer beslist, er is gewoon heel veel concurrentie", zegt Bikel. Lees verder.

 

Vrijdag 5 januari, 20:56

Interviews met o.a. Achahbar en Dijkstra

ForzaNEC.nl en RN7 spraken vrijdagavond tijdens het persmoment met onder anderen Anass Achahbar en Mart Dijkstra. Hoe kijken zij terug op de eerste seizoenshelft? De resultaten volgen snel.

 

Vrijdag 5 januari, 17:49

NEC verslaat Quick Boys

NEC heeft de eerste wedstrijd van 2018 simpel gewonnen van Quick Boys, dat met 6-0 onderuit ging. Onder anderen Sven Braken, Anass Achahbar en Ferdi Kadioglu scoorden. Lees hier het wedstrijdverslag.

 

Vrijdag 5 januari, 12:02

Interview Remco Oversier

Na een korte ochtendsessie met het oog op het oefenduel met Quick Boys sprak RN7 met technisch directeur Remco Oversier. Hij verklaarde onder andere het vertrek van Jordan Larsson. Bekijk hier meer.

 

 

Donderdag 4 januari, 20:31

Interview Ted van de Pavert

We spraken met verdediger Ted van de Pavert over zijn eerste maanden bij NEC, de staat van de verdediging, de nieuwe trainer Pepijn Lijnders en een mogelijke toekomst in Nijmegen. Lees het hele interview hier.

 

Donderdag 4 januari, 19:24

Dilemma's met een viertal spelers

Frank Sturing, Kevin Jansen, Jari Schuurman en Calvin Verdonk wordt gevraagd een aantal dilemma's te beantwoorden. Verliezen in Camp Nou of winnen in De Goffert? Bekijk het antwoord hier.

 

Donderdag 4 januari, 17:28

Middagtraining klaar

Ook de tweede training van de donderdag zit erop. Morgen traint de selectie één keer. Om 10:30 bereidt Lijnders zijn mannen voor op het oefenduel met Quick Boys, wat om 15:00 aanvangt.

 

 

Donderdag 4 januari, 15:00

Interview Muslu Nalbantoglu

Vanochtend spraken we aan de rand van het trainingsveld met teammanager Muslu Nalbantoglu. Hij blikt met veel plezier terug op de tweede seizoenshelft van seizoen '07/'08. Lees verder.

 

Donderdag 4 januari, 13:47

Donderdag dilemma-dag

Kevin Jansen & Frank Sturing kregen evenals Jari Schuurman & Calvin Verdonk een aantal lastige dilemma's voorgeschoteld. Wordt vervolgd!

 

Donderdag 4 januari, 12:13

Training nummer drie achter de rug

De derde training in de Spaanse zon zit er alweer op. Onder leiding van Lijnders en Bogers werden de spelers op diverse afwerkoefeningen getrakteerd. Maarten Paes had het uitstekend naar zijn zin. "Dit zijn de lekkerste trainingen', doelde hij op het afwerken. Steeven Langil verving hem aan het eind van de training nog even.

 

ForzaNEC

 

Woensdag 3 januari, 20:42

Maak kennis met de jeugdspelers

Vijf jeugdspelers zijn deze week voor het eerst mee op trainingskamp met NEC. Wij maakten kennis met Ole ter Haar Romeny, Lowie van Zundert, Dani Theunissen, Hicham Haouat en Niek Hoogveld. Lees hier meer.

 

 

Woensdag 3 januari, 19:29

Joey Sleegers stap dichterbij transfer

Joey Sleegers post op zijn Snapchat een foto van een vlucht richting Slowakije, wat niet geheel toevallig is. Lees meer: Joey Sleegers op weg naar Slowakije

 

Woensdag 3 januari, 18:18

Dagoverzicht van dag 2 in Estepona

Later vandaag maken we nog kennis met de 5 jongens die dit jaar voor het eerst op trainingskamp zijn. Bekijk hieronder het dagoverzicht van dag 2 van het trainingskamp:

 

 

Woensdag 3 januari, 17:00

Interview Mohamed Rayhi

Hoe gaat het met de blessure van Mohamed Rayhi? Check snel ons interview met de vleugelaanvaller: VIDEO: Rayhi: "Ik ben op de goede weg"

 

Woensdag 3 januari, 13:26

ForzaNEC.nl spreekt Wilco van Schaik

We vroegen Wilco van Schaik over zijn eerste periode in Nijmegen, de komst van Pepijn Lijnders en zijn verwachtingen voor de tweede seizoenshelft. Lees meer.

 

Woensdag 3 januari, 12:08

Eerste training in Spanje zit erop

De selectie heeft de eerste training, die gepland stond om 10:30, erop zitten. Pepijn Lijnders heeft diverse wedstrijdsituaties doorgenomen en hamert op een snelle omschakeling en hoge druk. Een goede zaak als je het ons vraagt. De 34-jarige trainer zit er kort op en doet actief mee. Vandaag om 16:30 staat de volgende training op de planning.


Dinsdag 2 januari 10:00
Welkom op deze pagina!

Welkom op de ForzaNEC trainingskamp pagina. Op deze pagina houden we je van alles op de hoogte. Interviews, oefenwedstrijden en noem het maar op, alles komt op deze pagina te staan. Als je zelf vragen hebt voor ons, stel ze dan gerust in de reacties of stuur ons een bericht via een van onze social media accounts.

Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door F-Work, F-Graphics, Mazars, Jacques Bongers en Café de Zaak Beuningen.BEKIJK HET OVERIGE NIEUWS