LOG HIER IN MET JE FACEBOOK ACCOUNT

11-02-2019 15:15 UUR Door: Julian Paardekooper

Achahbar trefzeker voor beloften tegen oude club


Jong NEC won maandagmiddag overtuigend op de eigen Eendracht van de beloften van Feyenoord: 4-0. Bij de Nijmegenaren stond Anass Achahbar in de punt van de aanval en met succes. Hij nam de openingstreffer voor zijn rekening en gaf tevens de assist bij de 2-0.

 

Onder een aangenaam zonnetje met een enorme hoosbui tussendoor was NEC de betere partij. Dat werd bevorderd door een vroege rode kaart voor Feyenoord-doelman Ten Hove. Hij haalde Hicham Haouat naar de grond. Tien minuten voor de rust opende Achahbar op aangeven van diezelfde Haouat de score: 1-0.

 

Na de rust denderde de ploeg van Ron de Groot door en verdubbelde Haouat de score. Enkele ogenblikken later tekende de ingevallen Brian Campman voor de 3-0 en Morad El Haddouti nam met een schitterend schot van afstand het slotakkoord voor zijn rekening. Na twee duels in de kampioenspoule vestigen de Nijmegenaren zich bovenin de competitie met vier punten.

 

Opstelling NEC: Zelenika; Spierings, Buwalda, Van Zutphen, Hoogveld; Elkarouani, Smulder, Sabak; El Haddouti, Achahbar, Haouat.

 

Foto: Rob Koppers

 

 

 BEKIJK HET OVERIGE NIEUWS