Op 24 december is de nieuwe website van ROODZWARTGROEN.nl, online gegaan. Deze nieuwe website voor NEC supporters bevat een compleet radiostation wat 7 dagen per week en 24 uur per dag uitzendt. De nieuwe website is meer toegespitst op het NEC muziekstation, om zo nog meer luisteraars te krijgen en te overtuigen van dit muziekstation.
Ook tijdens de kerstdagen is het goed vertoeven met de muziek van ROODZWARTGROEN, het team zorgt dan voor de mooiste muziek welke het voor deze gelegenheid non-stop uitzendt.
Kerstgroeten doen en tijdens 1ste en 2de kerstdag terug horen op ROODZWARTGROEN?….gewoon even doen! Via de automatische telefoonserver van ROODZWARTGROEN, te bereiken op telefoonnummer: 024 – 3447500, kies optie 5. (lokaal tarief). De kerstgroeten hoor je tijdens de uitzendingen op 1ste en 2de kerstdag (tussen de mooie muziek door), terug in de kerstgroeten carroussel.
Opgelet: Ook in de periode tussen kerst en het nieuwe jaar (vanaf zondag 27 december) is het op het muziekstation ROODZWARTGROEN extra gezellig, met ook dan live gepresenteerde programma’s tussen 09:00 en 24:00 uur!
Kijk op www.roodzwartgroen.nl op welke manieren je het NEC muziekstation vanaf vandaag aan kunt zetten!