Lorenzo Davids vertegenwoordigde vijf seizoenen lang de clubkleuren van NEC, maar koos afgelopen zomer voor een transfer naar de Duitse promovendus FC Augsburg. De middenvelder heeft zijn draai echter nog niet weten te vinden in de Bundesliga en kreeg zelfs al een fluitconcert te verduren van de eigen aanhang van FCA
Davids, die tot op heden zeven competitiewedstrijden speelde voor Augsburg (waarvan zes als invaller), laat zijn kop desondanks niet hangen, zoals hij dat in Nijmeegse dienst ook nimmer deed. ”Iedere speler maakt fouten. Het is vooral belangrijk om daar van te leren en dezelfde fouten in volgende wedstrijden niet meer te maken. Daar train ik elke dag voor”, laat de 25-jarige kuitenbijter optekenen door der Kicker.
Lorenzo onderhoudt veel contract met neef en oud-profvoetballer Edgar, die in het verleden furore maakte bij onder andere Ajax en Juventus. “Edgar heeft tegen me gezegd dat ik niet moet opgeven en aan mezelf moet blijven werken. Dan ga je vanzelf tot de besten behoren, zei hij.”