Woensdag kwam er een einde aan ruim vier weken vakantie voor de spelers en staf van NEC. Via de eigen sociale media hielden de spelers hun fans natuurlijk op de hoogte van hun avonturen. De één reisde af naar Schotland, de tweede vertrok naar Indonesië en de derde bleef lekker dicht bij huis. ForzaNEC verzamelt de leukste vakantiekiekjes!

Pedro Marques genoot van een reis door Europa. De spits bezocht onder andere Turkije, Griekenland en Portugal. In Schotland was Marques bezig zijn doelpuntenviering, de golfswing, te perfectioneren.

Het was voor Bram Nuytinck tijd om afscheid te nemen van Italië. De mandekker vertoefde zes jaar lang in het land van pizza en pasta, maar keert deze zomer weer terug op het oude nest. Op Instagram zei Nuytinck vaarwel tegen Genua, de stad waar hij een half jaar lang woonde en speelde in zijn tijd bij Sampdoria.

Ook Bart van Rooij heeft genoten van een welverdiende vakantie. Hij was met zijn vriendin helemaal naar de andere kant van de wereld gevlogen, naar het eiland Bali in Indonesië.

Voor kersvers NEC’er Mees Hoedemakers zat een wilde vakantie er niet in. Hij rustte, samen met zijn vrouw en pasgeboren baby, lekker uit in Friesland.

Reservedoelman Rijk Janse had het prima naar zijn zin op het water. De 21-jarige doelman liet zijn instagramvolgers zien te genieten vanaf een bootje met de Zeeuwse vlag.

In tegenstelling tot Janse en Hoedemakers zocht Kas de Wit zijn heil veel verder van huis. De middenvelder was in Brazilië voor zijn vakantie. In Rio de Janeiro maakte hij een foto van de prachtige lucht boven de Braziliaanse wereldstad.

Hij is nog maar een paar dagen NEC’er, dus nog één laatste keer de aandacht voor Jordy Bruijn. De middenvelder, die zijn aflopende contract in De Goffert niet verlengd zag worden, pufte even uit in Israël.