NEC heeft samen met de supportersverenigingen het initiatief genomen om een sfeervak te creëeren in De Goffert. Het moet de sfeer in het stadion en uiteindelijk de steun naar spelers moeten bevorderen. Legio Noviomagum zal het sfeervak kracht bij zetten door acties in het sfeervak plaats te laten vinden.
De keuze van de plaats van dit vak is gevallen op vak K. Er zal in vak K dan geen sprake meer zijn van vaste nummering van de stoelen. De verwachting is dat er gedurende de wedstrijd gestaan zal gaan worden in het sfeervak. De seizoenkaarthouders van vak K zijn over het sfeervak als eerste geïnformeerd. Voor hen bestaat de mogelijkheid om in het sfeervak plaats te nemen of een andere plaats in het stadion te kiezen.
Aanmelden voor het vak kan via de officiële site van NEC: www.nec-nijmegen.nl. De inschrijving zal starten op donderdag 10 februari en zal sluiten op vrijdag 25 februari om 09.00 uur. Op vrijdag 25 februari is duidelijk of het sfeervak doorgang zal vinden. Bij onvoldoende inschrijvingen gaat het sfeervak niet door.