Wilco van Schaik zou als hij de mogelijkheid heeft graag Kaj de Rooij van FC Eindhoven toevoegen aan de selectie van NEC. De Nijmeegse club moet echter eerst een speler verkopen voordat er financieel iets mogelijk is. De Rooij wordt al weken begeerd door NAC Breda.

"Je ziet dat hij bepaalde kwaliteiten heeft", zegt Van Schaik in de Jarda Podcast over de linksbuiten. "Wij hebben ons nog niet voor hem gemeld. We zijn ook nog niet voor hem in de markt omdat de bedragen die wij horen op dit moment te hoog zijn voor ons. Maar je weet nooit als er bij ons uitgaand nog iets gebeurt, dat we ons nog voor zo’n jongen kunnen melden. Hij is iemand die past bij een club als NEC. Maar we zijn nu niet met hem bezig en hebben de financiën er niet voor."

Van Schaik richt zich in de laatste week van de transferperiode op een aanvallende versterking. "Ik verwacht dat er zowel in- als uitgaand nog wat gaat gebeuren voor 6 oktober. We zullen eerst moeten verkopen. Anders hadden we ons nu wel gemeld. Voorin hebben we met Etien een spits laten gaan. Op aanvallend gebied moeten we dan gaan kijken, als het mogelijk is. Dat is de eerste prioriteit als we iets gaan doen."

Beluister de hele Jarda Podcast hieronder:

Foto: Orange Pictures