NEC wil nog steeds Henk Fräser als assistent-trainer aan de technische staf toevoegen, maar dat gaat dit seizoen niet meer lukken. De Nijmegenaren kregen opnieuw nul op het rekest van PSV, dat de trainer van de B1-jeugd niet tussentijds laat gaan. NEC maakt het seizoen daarom af met de huidige staf.

"We respecteren het standpunt van PSV", zegt Carlos Aalbers, technisch directeur van NEC. "Wij willen geen arbitragezaak. We heb­ben nu de vraag bij PSV neerge­legd of ze wel bereid zijn Henk in de zomer te laten gaan." Het is de bedoeling dat NEC voor komend seizoen alsnog een extra assistent-trainer aan de staf toe­voegt. Lange tijd hadden de Nijme­genaren twee kandidaten op het oog, maar de voorkeur van NEC gaat nu uit naar voormalig Feye­noord-verdediger en oud-interna­tional Fräser, die eerder bij ADO Den Haag de rechterhand van trai­ner Wiljan Vloet was.

"Henk wil heel graag onze kant op komen. Het is voor nu niet gelukt, maar hopelijk komen wij er voor komend seizoen wel uit met PSV", aldus Aalbers, die aangeeft dat de club deze week overlegt over de exacte taakverdeling van de staf in het restant van het seizoen.
Bron: de Gelderlander