NEC heeft twee nieuwe namen toegevoegd aan de technische staf. Mark Otten en Nick Segers zullen trainer Rogier Meijer bijstaan om de selectie zo goed mogelijk bij te staan. Op 28 juni zullen zij beginnen met hun werkzaamheden en allebei tekenen zij een contract van drie jaar in Nijmegen.

Otten was al langer actief bij NEC. Zo droeg hij meerdere seizoenen het shirt van de Nijmegenaren en werkte hij de afgelopen jaren als trainer in de jeugd. Hier werkte hij zich op tot de stap naar de hoofdmacht die hij nu gaat maken. Otten wordt de nieuwe assistent-trainer van Meijer: “Ik ben blij dat ik de kans krijg om de stap naar het eerste elftal van onze club te mogen maken. Na leerzame periodes bij de DFDS – NEC Voetbalacademie én het behalen van mijn UEFA Pro licentie bij FC Eindhoven ben ik klaar voor, een voor mij logische vervolgstap, het eerste elftal van NEC”, vertelt hij op de clubwebsite.

Segers

Segers is een nieuwe naam in Nijmegen. Hij werkte de afgelopen jaren als ‘hoofd fysieke performance’ bij FC Twente. Daarvoor was hij actief bij FC Eindhoven, Jong PSV en de Omaanse voetbalbond. “Na drie seizoenen in Enschede kijk ik uit naar een nieuwe uitdaging. Na een aantal positieve gesprekken bij NEC ben ik enthousiast om te beginnen aan het nieuwe seizoen en wil ik graag meehelpen aan de ambities van de club.”

“Het huidige voetbal vraagt om intensiteit en dat moet naar een hoger niveau”, zo stelt technisch directeur Carlos Aalbers. Hij is blij met de twee nieuwe toevoegingen aan de staf in De Goffert. “Nick heeft bij FC Twente bewezen hoe fit een team kan zijn en gaat daar nu bij NEC leiding aan geven. Mark is een NEC’er en heeft bij de voetbalacademie bewezen een waardevolle toevoeging te kunnen zijn voor onze technische staf. Als club geven we graag mensen met potentie en de juiste instelling de kans om zich verder te ontwikkelen”.

Foto’s: Rob Koppers