NEC neemt het zaterdagavond op tegen Heracles. De Nijmegenaren zitten in een goede ‘flow’ en hopen deze voort te zetten tegen de ploeg uit Almelo. Dit moet gaan gebeuren in speciale shirts.

NEC viert namelijk een jubileum. In De Goffert is er het tienjarig bestaan van de Blindentribune. De vaste commentatoren, met onder meer Jarda Podcast-gast Bart Frouws, op de Blindentribune zullen dit ook zaterdag weer doen, al zullen ze ditmaal een iets groter bereik hebben. Het commentaar dat gegeven wordt voor de mensen op de Blindentribune zal ook te horen zijn voor de luisteraars van RN7.

Verder zullen de spelers een shirt aan hebben met hun naam in braille achterop. Donderdagavond stuurde de club een foto de wereld in met de namen in braille op de rug, waarbij de shirts van Bram Nuytinck (nummer 17) en Bart van Rooij (nummer 28) te zien waren. In het midden hing een shirt met rugnummer 19, die op dat moment open was binnen de Nijmeegse selectie. Het duurde echter niet lang voordat de oplettende kijker gezien had wie dit nummer ging opeisen: Sylla Sow transfereerde vlak voor de deadline naar NEC.

Zie hieronder de speciale shirts van NEC.

Foto: NEC Nijmegen