NEC heeft van de KNVB groen licht gekregen om als eerste club in Nederland te mogen beginnen met de zogenaamde VIP Box aan de zijlijn van het veld in het McDOS Goffertstadion.
In samenwerking met rugsponsor Nijol Olie is NEC de afgelopen maanden drukdoende geweest om dit nieuwe concept in Nederland te introduceren. "Met deze box aan de zijlijn, kunnen we bij elke thuiswedstrijd in de Nederlandse Eredivisie tien NEC Supporters, de wedstrijd van hun leven laten meemaken. Dichterbij kan niet!" aldus Bas van Rossum, Marketing Manager van NEC.
Directeur van Nijol Olie, Theo Wassing voegt daaraan toe:"Niet alleen met onze groene aardgasvulstations, maar ook langs de groene grasmat zijn wij innovatief. Al tankend sparen voor zo’n belevenis bij NEC is gewoon fantastisch!"
De eerste keer dat de Texaco NEC VIP Box in gebruik wordt genomen, is bij de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam op zaterdag 30 januari a.s.
Wilt u als supporter ook kans maken op een plaats in de nieuwe VIP Box? Kijk dan op www.nec-nijmegen.nl of kijk in de rust van NEC – Vitesse naar het Texaco NEC MegaMemory-spel op de middenstip.