Supporters die in het uitvak van NEC plaatsnemen hoeven voortaan niet meer naar een lexaanwand te staren. Op initiatief van de Supportersvereniging wordt de wand aan de voorzijde verwijderd om uitsupporters beter zicht te bieden. Nu hebben vooral NEC-fans er profijt van, aangezien die tijdens de coronaperiode ook deels plaatsnemen in het uitvak.

De SV schrijft op haar website: "SV NEC streeft naar een gelijkwaardig wedstrijdbezoek voor zowel thuis- als uitsupporters. Goede bereikbaarheid, parkeerplaatsen, catering, toiletten, zicht en interactie met de spelers dragen bij aan een goede wedstrijdbeleving. We hopen dat ons initiatief ook zorgt voor aanpassingen van andere uitvakken. Voor de eerste thuiswedstrijd tegen Almere City is het uitvak gereed. SV NEC maakt met een financiële bijdrage de technische aanpassingen mogelijk, waar NEC zorgt voor de manuren en afvoer van de lexaanwand."

Hieronder bespreken we de verwijdering van de lexaanwand en de stadionontwikkelingen met SV-voorzitter Jeroen Rengers in een deel van de Jarda Podcast dat de montage niet overleefde.