De selectie van NEC is met vakantie en anno 2021 kunnen we de vakanties op de voet volgen via de Instagram-accounts van de spelers. We verzamelen er een aantal hieronder! Edgar Barreto geniet net als Marco van Duin van de tijd met de kids, terwijl Job Schuurman op trainingskamp is in de heuvels van Limburg!

Bart van Rooij is met zijn vriendin te vinden aan de Griekse kust! De rechtsback, die dit seizoen de allermeeste minuten maakte bij NEC, geniet daar van zijn welverdiende rustperiode. Of zitten clubs als Feyenoord de hele dag achter hem aan?

Souffian El Karouani laat via zijn Instagram-pagina weten samen met Ayman Sellouf en goudhaantje Jonathan Okita het vliegtuig te pakken. Waar het trio komende periode bivakkeert is nog niet bekend. Ayman Sellouf is op zoek naar een nieuwe club, de andere twee zitten gebakken met een jaar Eredivisie-voetbal voor de boeg. Interesse zal er voor beide ook ongetwijfeld komen.

Voor Édgar Barreto is de vakantie ook papa-tijd! De routinier gebruikt zijn vrije tijd om bij de training van zijn kids te gaan kijken. Zij voetballen nu (nog) bij Quick 1888, maar hopen natuurlijk ooit hun vader achterna te gaan.

Ole Romeny zal na zijn verhuurperiode bij Willem II weer aansluiten in Nijmegen. De spits geniet eerst van zijn vrije tijd in Spanje! Dat doet hij samen met twee teamgenootjes uit Tilburg: Leeroy Owusu en oude bekende Mike Trésor Ndayishimiye.

Ook keeperstrainer Marco van Duin heeft weer even de tijd voor de kids! In Nieuwvliet-Bad (tegen de Belgische grens) geniet Van Duin van de zon, de zee en zijn kinderen!

Doelman Job Schuurman zit in de wachtkamer bij NEC en solliciteerde via LinkedIn al naar een nieuwe club. Toch zit hij deze vakantie niet stil.

Anton Fase en Kevin Bukusu hebben de tijd op de bank bij NEC gebruikt om elkaar goed te leren kennen. Zo goed, dat het duo net als Romeny samen op Mallorca vertoeft. Bukusu zal zich eind deze maand melden in Nijmegen, Fase is op zoek naar een nieuwe club.

Spits Thibo Baeten, goed voor 1 doelpunt dit seizoen, heeft de zon nog niet gevonden. Hij zit met Mathias de Wolf op een nog onbekende locatie. Of herken jij deze strandtent?