De selectie van NEC is met vakantie en anno 2021 kunnen we de vakanties op de voet volgen via de Instagram-accounts van de spelers. We verzamelen er een aantal hieronder. Rens van Eijden en Jordy Bruijn zaten samen met NAC-speler Jordy Schouten op Ibiza en dat leek ook Dirk Proper, Joep van der Sluijs en Thomas Beekman een goed plan!

Trainer Rogier Meijer heeft de kinderen een week vrij van school en gaat daar optimaal van genieten op een van de waddeneilanden. Ondertussen zal hij ongetwijfeld contact hebben gehad met nieuwste aanwinst Lasse Schöne. Zelf werd hij in ieder geval herinnerd aan een eerdere ontmoeting met de Deen.

Elayis Tavsan vertoeft in Marbella aan de Spaanse kust. De stad ligt dichtbij Estepona, de locatie waar NEC de laatste jaren steevast op trainingskamp ging in de winterstop. Tavsan is samen met Abdou Harroui, middenvelder van Sparta Rotterdam.

Ole Romeny is inmiddels al een tijdje terug uit Marbella. Hij traint – zoals we vaak van hem zien – voor zichzelf en doet dat deze week op sportcentrum Papendal.

Anton Fase traint ook voor zichzelf en doet dat trots in rood-groen-zwart. De aanvaller is transfervrij en is op zoek naar een nieuwe club.

Jordy Bruijn en Rens van Eijden hebben Robin Schouten het leven zuur gemaakt op Ibiza. Al voor de finale van de play-offs vertelde Bruijn tegenover VI dat hij samen met zijn schoonbroertje Robin, verdediger bij NAC, op vakantie zou gaan. Door de overwinning zal Bruijn Van Eijden hebben gevraagd gezellig met hun mee te gaan. Toch wat leuker.

De enige NEC’er die nog geen vakantie heeft is Rangelo Janga. De spits bereidt zich op Curacao voor onder leiding van interim-trainer Patrick Kluivert op de WK-kwalificatie wedstrijden. De eerste wedstrijd werd met 0-8 gewonnen van de Britse Maagdeneilanden, maar daar had Janga geen aandeel in. Hij kreeg deze week wel bezoek van Jonathan Okita, die op vakantie is op het eiland.

Joep van der Sluijs was vorige week nog in de gym te vinden, maar vliegt er nu ook even tussenuit. Van der Sluijs zit samen met Dirk Proper en Thomas Beekman op het strand in Ibiza.

Terell Ondaan keert na de zomer terug naar Grenoble, maar voor die tijd geniet ook hij even van papa-tijd!