Met het wereldkampioenschap om de hoek heeft de selectie van NEC nu al winterstop. Anno 2022 kunnen we de vakanties van de spelers op de voet volgen via hun Instagram-accounts. Hieronder hebben we een aantal foto’s van hun bezigheden verzameld.

Jordy Bruijn deelt op zijn Instagram een aantal prachtige foto’s en filmpjes van zijn reis in Tanzania. De hele Big 5 al gespot, Jordy?

Van de hete zon in Tanzania gaan we naar de sneeuw in Zwitserland. Pedro Marques deelt op Instagram een aantal foto’s van zijn trip naar Gornergratt Matterhorn!

Ook Elayis Tavsan is er even tussenuit, maar hij is net als Marques wat dichter bij huis gebleven dan Bruijn. Hij deelt op zijn story een foto waarin hij te zien is in Parijs bij de Arc de Triomphe.

Phillipe Sandler heeft ervoor gekozen om in deze herfstachtige maand november te vertrekken naar de zon. Hij zit met zijn vrienden in Dubai.

Ilias Bronkhorst is hard voor zichzelf aan het trainen tijdens de winterstop. Hij is de komende weken te vinden in het krachthonk van de Basic Fit.

Voor Ibrahim Cissoko kan de tweede seizoenshelft niet snel genoeg beginnen. Na zijn twee basisplaatsen tegen Cambuur en RKC Waalwijk heeft de aanvaller de smaak te pakken. Via zijn story deelt hij een filmpje dat hij hard aan het trainen is. Dat doet hij onder andere met voormalig NEC’er Aymen Sellouf.

Nany Dimata geniet ook volop van zijn vakantie. Waar hij precies zit weten we niet, maar het is er warm genoeg om te gaan jetskiën: niet slecht!