Het seizoen zit er (voor de meeste NEC’ers) op. Tijd dus voor een welverdiende vakantie voor de mannen die dit seizoen de elfde plek in de Eredivisie wisten binnen te slepen. Zo is Jordy Bruijn lekker aan het genieten in Griekenland, reist Édgar Barreto van hot naar her en werken Kevin Bukusu en Ivan Marquez zich al een slag in de rondte richting het komende seizoen.

Eerst heugelijk nieuws vanuit Barcelona: Mattijs Branderhorst heeft namelijk zijn vriendin ten huwelijk gevraagd en aan de feestelijke foto’s te zien heeft ze ja gezegd. Gefeliciteerd Mattijs!

Ondertussen zit Lasse Schöne lekker op Ibiza. De routinier geniet daar lekker van de stralende zon.

Wie ook van de zon aan het genieten is, is Jordy Bruijn. De middenvelder is samen met zijn vriendin op vakantie in Griekenland. Hij is daar samen met Robin Schouten, verdediger van NAC.

Bart van Rooij is samen met Joep van der Sluijs, Thomas Beekman en Dirk Proper aan het flaneren op een leuk bootje. En een van de boys was ook nog eens zo aardig om dan meteen even de drone in de lucht te gooien. Het levert fraaie plaatjes op.

Toch is niet iedereen alleen maar vakantie aan het vieren. Zo was Ivan Marquez flink zijn spieren aan het trainen in zijn geboorteplaats Marbella. Ook Kevin Bukusu, vorig jaar verhuurd aan Helmond Sport en op dit moment transfervrij, is al hard aan het werken richting het komende seizoen.

Ook Jonathan Okita is terug naar zijn geboorteland. De transfervrije vleugelspeler komt zijn vrije dagen door in Congo.

En als laatste gaan we naar de familie Barreto. De Paraguayaanse middenvelder is zijn pensioen begonnen met een tripje naar Parijs, om vervolgens via Brugge weer terug naar Nederland te komen. Daar maakt de familie ook wat uitstapjes, met als laatste een gezellig dagje naar Kinderdijk.