In NEC op rapport krijgt iedere speler die minimaal en half uur gespeeld heeft een cijfer. Dinsdagavond boekte NEC een prima zege in en tegen FC Volendam: 1-3.
 
Alblas 8
Keepte uitstekend. Had een aantal goede reddingen waarmee hij NEC op de been hield. Een aantal keer liet hij de bal los waardoor een kans ontstond, maar daar deed FC Volendam niet veel mee.
 
Van Rooij 7
Speelde een solide wedstrijd. Stond verdedigend goed en zorgde een aantal keer voor wat beweging naar voren.
 
Van Eijden 7
Van Eijden stond weer goed zijn mannetje. Hij zorgde ervoor dat er rust bleef bij de defensie van NEC.
 
Odenthal 6,5
De minste achterin. Hij was een paar keer, net als vorige wedstrijd, slordig, maar dat leidde dinsdagavond niet tot grote kansen. Kevin Bukusu klopt op deze manier wel op de deur.
 
El Karouani 7,5
Hij had niet alleen een prachtige assist op Janga, maar was verdedigend ook heel sterk. Hij zorgde er bijvoorbeeld voor dat Kaars niet, al vroeg in de tweede helft, de 1-2 kon binnentikken. Gabriel Culhaci kan voorlopig fluiten naar een basisplek.
 
Tavsan 7,5
Speelde een goede pot. Hij scoorde niet alleen, maar hij was ook belangrijk in de omschakeling. Hij had twee grote kansen, maar moet soms wat vaker het overzicht bewaren.
 
Bruijn 6,5
Bruijn had wederom een paar goede passes in huis. Verder gaf de middenvelder niet veel weg maar was hij ook niet zodanig overtuigend om in aanmerking te komen voor een hoger cijfer.
 
Proper 5,5
Je zou toch meer van Dirk verwachten op zijn vertrouwde plek als controleur, nu Barreto ontbrak. Hij was vrij onzichtbaar en speelde een kleurloze wedstrijd.
 
58’ Beekman 6
Was als invaller ook vrij onzichtbaar. Hij zette een aantal keer goed druk en had hier en daar een prima pass, maar meer dan dat was het niet.
 
Van der Sluijs 6,5
Hij was met name in de openingsfase erg gevaarlijk namens NEC. Verder heeft hij zich niet heel veel laten zien, maar voor zijn basisdebuut was het prima.
 
Romeny 6,5
Romeny speelde als een tweede spits. Daardoor was hij niet vaak te zien voor de goal. Toch verwachten we wat meer creativiteit van hem.
 
Janga 7,5
Rangelo Janga maakte zijn eerste twee goals voor NEC en is dus de man van de avond. Hoewel hij een aantal keer wat slordig met balbezit omging speelde hij naar behoren. Een dikke voldoende dus.
 
Invallers Anton Fase, Syb van Otelle en Ayman Sellouf kwamen te kort in actie om in aanmerking te komen voor een beoordeling.