In NEC op rapport krijgt iedere speler die minimaal en half uur gespeeld heeft een cijfer. Zondagmiddag verloor NEC van De Graafschap met 2-0. NEC speelde in de eerste helft aardig maar gaf het in twee minuten weg.  

Alblas 6,5
Keepte een oké wedstrijd, kon dan ook niet veel aan de tegenstreffers doen.
 
Van Rooij 5
Gaf Hamdaoui veel ruimte, vaak slordig aan de bal met passes en dribbels.
 
Van Eijden 5
Hij oogde vandaag niet scherp. Stond hier en daar zijn mannetje maar was voetballend niet sterk.
 
Odenthal 4
Maakte het wederom niet waar. Maakte een domme overtreding wat tot de penalty leidde en was in de duels niet goed genoeg.
 
El Karouani 6
Hij speelde vrij solide, hij viel niet op maar ook niet tegen.
 
Tavsan 6
Zorgde voor veel dreiging, net als in de voorgaande duels. Hij is een van de belangrijkste aanvallers van NEC. Was in de tweede helft wat teleurstellend.
 
Proper 4,5
Wederom onzichtbaar. Hij was slap aan de bal en oogde niet scherp.
 
Bruijn 5,5
Ook Bruijn speelde vandaag niet zijn beste wedstrijd. Hij wist niet het verschil te maken, maar maakte verder ook geen grote fouten. Desondanks verwacht je van hem wat meer. 
 
Van der Sluijs 6,5
Oogde gretig maar iets te onbesuisd in zijn spel. Er zit genoeg potentie en hij was een van de weinige lichtpunten aan de kant van NEC.
 
Janga 5,5
De spits kreeg weinig bruikbare ballen, maar deed ook niet veel in de duels. Wederom een slappe hap van de Curaçaoënaar.  
 
Romeny 5,5
Matig aan de bal en ging wederom te vaak makkelijk naar de grond, maar verdiende wel een strafschop.  Hij wist niet voor echte dreiging te zorgen.