NEC O21 heeft de laatste wedstrijd van 2023 winnend afgesloten. Tegen VVV herpakten de Nijmegenaren zich na de ruime nederlaag van een week eerder (3-5). NEC was al zeker van promotie en had nog kans op het kampioenschap, maar dat mocht niet zo zijn.

De ploeg van Jeffrey Leiwakabessy had een bliksemstart tegen de Limburgers. Al na een minuut lag de bal in het netje via Selim Can Sönmez. Diezelfde Can Sönmez zorgde vijf minuten later voor de 0-2. In de eerste helft verdubbelde NEC die voorsprong zelfs nog. Na iets meer dan een kwartier was het Bo Geurts met de 0-3. De vierde Nijmeegse goal kwam opnieuw van de voet van Can Sönmez.

In de tweede helft deed VVV nog wel wat terug. Na iets meer dan een uur was het Ayoub Ahamad met de 1-4. NEC maakte het verschil snel weer vier, met de tweede goal van de dag voor Bo Geurts. In de laatste vijf minuten probeerde VVV het nog wel, maar twee goals waren niet voldoende om het echt spannend te maken, eindstand 3-5.

Voor NEC O21 zit het seizoen er nu op. NEC O18 moet echter nog een belangrijke wedstrijd spelen. Aankomend weekend ontvangen de Nijmegenaren koploper FC Eindhoven. Bij winst promoveert NEC O18. Een duel met grote belangen dus, al zijn er ook andere kapers op de kust. Maar liefst vier ploegen gaan nog voor twee promotieplekken.

Overige resultaten:

AFC 34 O18 – NEC O18: 0-6
NEC O16 – FC Groningen O16: 3-2
De Graafschap O14 – NEC O14: 5-1
SV Schalkhaar O13 – NEC O13: 1-0