NEC heeft de derde wedstrijd in de oefencampagne net niet met dubbele cijfers weten af te sluiten. Op bezoek bij tweedeklasser vv Terschuurse Boys wonnen de Nijmegenaren met 9-0.
Mohamed Rayhi was de grote man aan Nijmeegse zijde. Hij scoorde een hattrick. De 0-4, welke op naam kwam van Christian Santos, was de mooiste van de avond. De excentrieke Venezolaan scoorde met een fabuleuze omhaal de vierde treffer aan Nijmeegse zijde. De tweede van Anthony Limbombe en tevens de 0-6, was een plaatje. De rappe Belg joeg een vrije trap van 30 meter vol in de kruising. Met dat hoogtepunt gingen beide elftallen richting de kleedkamer.
Na de onderbreking stond een heel ander elftal op het veld. Alleen basisklanten Rayhi en Golla speelden de gehele wedstrijd uit. De zevende treffer van de avond viel al in de 50ste minuut. Een hoogstandje van de Terschuurse keeper liep fataal af. Mohammed Rayhi kon de bal zomaar oppikken en schoof de het leer simpel in de touwen.  Diezelfde Rayhi tekende ook voor 0-8 en de 0-9. Beide treffers werden gemaakt op randje zestien.
Aanstaande zaterdag staat er weer een oefenwedstrijd op het programma. Dan is Sparta Nijkerk, welke uitkomt in de Hoofdklasse A, de tegenstander.
Scoreverloop
0-1: Golla.
0-2: Santos.
0-3: Limbombe.
0-4: Ars.
0-5: Santos.
0-6: Limbombe.
0-7: Rayhi.
0-8: Rayhi.
0-9: Rayhi.
Foto: Rob Koppers.