NEC heeft de optie in het contract met Leroy George gelicht,de aanvaller staat nu tot 1 juli 2013 onder contract bij NEC.
George kwam deze zomer transfervrij over van FC Utrecht en veroverde direct een basisplaats. Door een blessure was hij maanden uit de roulatie, maar de laatste weken is hij weer helemaal terug. Afgelopen zondag tegen PSV was George met een doelpunt en een assist nog zeer belangrijk voor NEC.
Tevens heeft NEC de opties in de contracten gelicht van de spelers die afkomstig zijn uit de eigen jeugdopleiding; Cayfano Latupeirissa, Dammyano Grootfaam en Youri Loen. Ook deze spelers staan nu tot 1 juli 2013 onder contract om zich verder te ontwikkelen. Latupeirissa heeft van dit drietal al speelminuten gemaakt in de Eredivisie, hij kwam in zes duels dit seizoen in actie voor de hoofdmacht.
NEC is zeer content met de nieuwe overeenkomsten van deze talentvolle spelers.
Verder is besloten om de aflopende verbintenissen van Ryan van Dijk en Joost Ebergen niet te verlengen. Beide spelers zijn nog niet in officiële duels in actie gekomen voor het eerste elftal.
De komende periode zullen er nog gesprekken zijn betreffende de toekomst van de spelers wiens contracten aan het einde van het seizoen ook aflopen.
bron: NEC-nijmegen.nl