NEC kan in het restant van het seizoen geen beroep doen op Ruud Boymans, Jordy Tutuarima en Danny van den Meiracker. Dat meldt NEC op de officiële website.
Boymans kampt met een blessure aan zijn achillespees. De kans is klein dat de spits nog minuten zal maken dit seizoen. Bij zijn komst had Boymans al last van een conditionele achterstand, maar was wel belangrijk in zijn eerste twee wedstrijden in het shirt van NEC. Als invaller tegen Vitesse en FC Utrecht was hij trefzeker. Tot nu toe speelde Boymans zeven wedstrijden voor NEC, waarvan vijf keer als invaller. Boymans scoorde drie doelpunten.
Van den Meiracker raakte maandagmiddag geblesseerd in de wedstrijd tussen Jong NEC/FC Oss en Jong Vitesse. Op een voorzet van George kopte de spits de 2-0 binnen, maar raakt bij het neerkomen geblesseerd aan zijn enkel. Eerder werd bekend dat NEC het aflopende contract met Van den Meiracker niet zal verlengen. Tutuarima raakte een week eerder geblesseerd toen hij met de beloften uitkwam tegen Jong RKC. Hij kampt met een knieblessure.