Sinds de promotie naar de Eredivisie zijn de uitwedstrijden van NEC immens populair. Een vol uitvak met Nijmegenaren lijkt tegenwoordig eerder regelmaat dan een uitzondering. Om de drukte tegen te gaan introduceert NEC een nieuw middel om de trouwe supporters te belonen.

Het is voor supporters vaak lastig om een kaartje te bemachtigen omdat een groot deel van de kaarten vijf minuten na het begin van de verkoop al vergeven zijn. Hierdoor komt het voor dat supporters die al jaren naar de uitwedstrijden gaan, niet meer kunnen. Om de supporters te belonen die vaak gaan, heeft NEC een nieuw soort uitkaart geïntroduceerd. Vanaf dit seizoen kent NEC supporters een uitkaart+ of uitkaart++ toe.

Regels

Hoe kom je in aanmerking voor een uitkaart+ of ++? Voor een uitkaart+ moet je zeven tot en met tien uitwedstrijden hebben bezocht in het seizoen 2022-2023. Voor een uitkaart++ moet je elf wedstrijden of meer bezocht te hebben. Bij de verkoop van uitwedstrijden krijgen ++-houders twee dagen voordeel op de reguliere uitkaarthouders, uitkaart+ krijgt één dag voordeel. Mocht je dit aantal wedstrijden hebben bezocht vorig seizoen, dan neemt de club met jou contact op.